Ilmoittautuminen syksyn tunneille alkaa 14.8. klo 13

5.8.2024

Ilmoittautuminen syyskauden ryhmiin avataan 14.8. 2024 klo 13.

Ilmoittautumisemme on sähköinen. Jokaisella ryhmällä / tunnilla on oma ilmoittautumislinkkinsä. Pääset ilmoittautumaan klikkaamalla haluaamaasi ryhmää nettisivuillamme!

Kaikki tunnit / ryhmät ja kunkin ryhmän ilmoittautumislinkin löydät:

Valmennusryhmien ja taitoryhmien ilmoittautuminen tapahtuu suoraan valmentajille eli valmennus ei ole mukana tässä sähköisessä ilmoittautumisessa.

Kukin ilmoittautumislinkki RaJun nettisivuilla ohjautuu kyseisen ryhmän ilmoittautumissivulle Suomisportissa. Suomisport on koko urheiluyhteisön oma digitaalinen palvelu. Kaikki ilmoittautumiset ja maksut tehdään Suomisportin avulla verkossa. Kaikki jäsenyytesi, ryhmätietosi, maksusi ja kuittisi löydät omalta Suomisportin sporttitililtäsi.​

Suosittelemme luomaan oman Sporttitilin hyvissä ajoin etukäteen, jotta kaikki olisi mahdollisimman valmiina ilmoittautumisen auettua.

Kohtasitko ongelmia ilmoittautumisessa?

Ryhmän valinnassa, laskutuksessa ym. asioissa neuvoo RaJun toimisto.

Suomisportin teknisissä asioissa neuvoo Suomisportin tuki.

 

Huom. Aiemmin käytössä ollut Hoika-ilmoittautumisjärjestelmä on poistunut käytöstä. Hoikan kautta hankitaan ainoastaan lisenssit kilpailuja varten. Tämä koskee vain Voimisteluliiton kilpailuissa kilpailevia jäseniämme.